FORFALSKNINGER

Hva er falske produkter?

Falske produkter er ulovlige etterligninger. Disse ulovlige etterligningene blir ofte produsert for å tjene penger på den gode kvaliteten på det ekte produktet. For vår del kan kunder komme over produkt som visuelt sett fremstår som ekte M·A·C Cosmetics-produkter, men som mangler den overlegne kvaliteten, forskningen og utviklingen som ligger bak våre produkter.

Hva gjør M·A·C for å hindre salg av etterligningene?

M·A·C Cosmetics er svært opptatt av å produsere makeup av høyeste kvalitet. Vi er derfor svært opptatt av å bekjempe organisert salg av falske produkter og de personene ansvarlig for å produsere, distribuere og selge disse varene. Vi samarbeider med lokale, regionale og nasjonale myndigheter i USA og andre land fr å forhindre ulovlig salg og distribusjon av falske produkter. Vi går til sivilt søksmål og samarbeider med politiet. Vi tar ned nettsider og nettauksjoner som selger falske produkter.

Hvor finner jeg offisielle  M·A·C-produkter??

M·A·C Cosmetics selger ikke sine produkter gjennom enkeltpersoner, gateselgere, loppemarkeder, nettauksjoner, uavhengige parfymerier eller uautoriserte nettbutikker. M·A·C selger ikke sine produkter i store kvanta over Internett.

For å være sikker på at du kjøper ekte M·A·C-produkter anbefaler vi at du går til vår "Finn butikk"-side, for å finne M·A·C Cosmetics hos en autorisert forhandler i nærheten. M·A·C Cosmetics er også tilgjengelig online på Maccosmetics.no og Kicks.no.

Rapportere falske produkter

For å rapportere falske produkter kan du ringe +45 36 39 44 00 eller sende en e-post til consumercommunications@dk.mac.com. Følgende informasjon er nyttig for at vi skal kunne gripe inn mot noen som selger falske produkter:

-Navn på butikk/forhandler og adresse
-Type forhandler (eBay, uavhengig butikk, uautorisert forhandler etc.)
-Produkt til salgs
-Detaljer om eventuelle varemerker (M·A·C-logo eller bestemte design)