Ansettelse

OM M·A·C

Estée Lauder Companies fikk aksjemajoriteten i M·A·C i 1994 og fikk fullt eierskap i 1998. M·A·C selges i mer enn 79 land og områder. Merkets popularitet er steget voldsomt på grunn av de gode omtalene fra makeupartister, modeller, fotografer og journalister verden over. M·A·C er til alle aldre, hudfarger og kjønn. M·A·C er kjent som det merke, som både leverer makeup til professjonelle makeupartister og vanlige forbrukere. Sortimentet er bredt og byr på både makeup, vipper, makeupredskaper, hudpleie, foundation og tilbehør.

Hos M·A·C er det mange forskjellige typer jobbmuligheter, alt fra stillinger innen ledelse eller administrasjon til å være M·A·C-makeupartist i en av våre forretninger. Du kan lese mer om alle disse jobbmuligheter nedenfor.

Vi tror på like muligheter for alle.

 
PROFFESSJONELLE MAKE-UP ARTISTER - COUNTER

Jeg vil gjerne være makeupartist hos M·A·C! Hvordan går jeg fram?

Tusen takk for din interesse for M·A·C. Vi er alltid på utkikk etter nye talentfulle og kreative medarbeidere.

Hvis du søker jobb som makeupartist hos en M·A·C-forhandler eller counter, må du fylle ut søknadsskjemaet her.

Du kan også klikke her for aktuelle ledige stillinger. Du kan også velge å kontakte den butikksansvarlige direkte. Du finner adresser og telefonnumre på de counters og butikker som er i Norge her: Finn butikk.

 
BUTIKK STILLING

Jeg vil gjerne søke en administrativ jobb hos M·A·C. Er det mulig?

Tusen takk for din interesse for M·A·C. Vi er alltid på utkikk etter nye talentfulle og kreative medarbeidere. Hvis du vil øke et administrativ stilling, må du fylle ut søknadsskjemaet her.

Du kan også klikke her for aktuelle ledige stillinger.

Dine opplysninger vil bli gjennomgått av vår HR-avdeling. Vi vil kontakte deg, dersom det er en ledig stilling som passer dine kvalifikasjoner. Vi ønsker deg lykke til i din karriere, og vi håper at du fortsatt vil ta en titt i vår M·A·C Cosmetics Online.

 
ADMINISTRATIV KONTOR STILLING

Jeg vil gjerne søke en lederstilling hos M·A·C. Er det mulig?

Tusen takk for din interesse for M·A·C. Vi er alltid på utkikk etter nye talentfulle og kreative medarbeidere. Du kan sende en uoppfordret søknad ved å fylle ut søknadsskjemaet her.

Du kan også klikke her for aktuelle ledige stillinger.

 
MODELL

Jeg vil gjerne søke jobb som model hos M·A·C. Er det mulig?

Tusen takk for din interesse for M·A·C. Vi benytter sjeldent modeller og ansetter derfor ikke modeller. Vi bruker ikke så mange modeller, fordi vi sjelden reklamerer. Vi lager kun noen få trykte reklamer, og til de bruker vi byråer, og vår instore-events koordineres av våre lokale detaljforhandlere.

 

Lykke til med din jobbsøkning!