VIVA GLAM
and the M·A·C AIDS Fund

"Jeg er M A C-jenta!" Dette provoserende slagordet annonserte det første ansiktet til VIVA GLAM – dragikonet RuPaul, poserende i skinnende røde skinnboots og korsett. En legendarisk kampanje var født, en kampanje som ville se mange forskjellige stjerner og stiler gjennom årene, men som alltid ville forbli tro mot den samme ånden av respektløshet, skandaløs stil og en ukuelig kjærlighet for livet.

Den lidenskapelige røde VIVA GLAM Lipstick ble lansert i 1994, og den har samlet inn penger og økt kunnskapen om HIV/AIDS i en periode hvor sykdommen fikk fotfeste innenfor både moteverdenen og verden for øvrig. Den gang og i dag går hele 100 % av salgsprisen av hvert VIVA GLAM-produkt til M·A·C AIDS Fund (minus mva. hvor dette er aktuelt).

I de to tiårene som har gått siden RuPaul gjorde suksess, kan ingen andre selskaper vise til et tilsvarende stjernelag som har frontet kampanjen, inkludert Lady Gaga, Elton John, Debbie Harry, Boy George, Cyndi Lauper, Nicki Minaj, Ricky Martin, Christina Aguilera, Dita Von Teese, Shirley Manson, Mary J Blige, Rihanna, Miley Cyrus, Ariana Grande, Taraji P. Henson og nå sist Sia.

M·A·C AIDS Fund er et foregangsfond innenfor finansiering av HIV/AIDS-arbeidet, hvor fondet arbeider med organisasjoner som arbeider i regioner og befolkningsgrupper som generelt får lite støtte. Som den største bidragsyteren utenfra legemiddelindustrien, er M·A·C AIDS Fund opptatt av sammenhengen mellom fattigdom og HIV/AIDS ved å støtte ulike organisasjoner som tilbyr ulike tjenester til personer som lever med HIV/AIDS rundt om i verden. Til dags dato her M A C Fund samlet inn over 400 millioner USD kun fra salget av M A C VIVA GLAM Lipstick og Lipglass, hvor 100 % av salgsprisen blir donert til kampen mot HIV/AIDS.

Lenge leve VIVA GLAM! Vi er alle M·A·C-jenta!

Les mer på macaidsfund.org

KJØP VIVA GLAM